Utrecht stad 10.00 uur

Utrecht 05-07-2004 - Nieuwsberichten districten Utrecht stad

Brand

UTRECHT In de nacht van zaterdag op zondag brak er bij een sportvereniging op op de Voorveldselaan brand uit.

De politie kreeg om 00.30 uur de melding binnen dat er brand zou zijn op het Veemarktterrein. Ter plaatse bleek dat kleedkamers van een sportvereniging op de Voorveldselaan vlam had gevat.

De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting, aangezien het centrale toegangshek vermoedelijk is opengebroken en de deuren van het complex op twee plaatsen al open waren.

Eventuele getuigen van deze brand worden verzocht contact op te nemen met de politie van district Utrecht noord, telefoon 0900-8844.

Diefstal bedrijf

UTRECHT - Op zondagavond heeft de politie een man aangehouden voor inbraak.

Omstreeks 23.50 uur kreeg de politie een melding dat werd ingebroken in een winkel aan de Adriaen van Ostadelaan. Ter plaatse zag de politie dat er een ruit was ingegooid. Op het moment dat de agenten in het pand wilden gaan zoeken, kwam er een man met bivakmuts, handschoenen en twee volle tassen vanuit het pand naar de ingegooide ruit toe lopen. Bij het zien van de politie gaf hij zich snel over. De man, een 22-jarige inwoner van Utrecht, had 39 pakken koffie gestolen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.