STICHTING ROKERSBELANGEN

Kras Sterreizen en SRB starten in het najaar met rookreizen

Amsterdam, 5 juli 2004
Vanaf het najaar 2004 introduceert Kras Sterreizen in samenwerking met de Stichting Rokersbelangen (SRB) de Kras Rookreizen. Deze nieuwe vorm van reizen stelt rokers eindelijk in staat om zonder last van hinderlijke rookverboden op vakantie te gaan.

In eerste instantie zullen er een aantal busreizen en/of bus-vliegreizen worden georganiseerd. Tijdens deze reizen zal het toegestaan zijn om te roken. Wanneer de reizigers tevreden zijn over dit nieuwe concept zal gekeken worden of wij het reisprogramma voor rokers kunnen uitbreiden.

Veel mensen vinden het vervelend om tijdens hun reis van en naar hun vakantiebestemming niet te mogen roken. SRB bestuurslid Ton Wurtz: wij ontvangen regelmatig het verzoek of wij op dit gebied iets voor de roker kunnen doen. Nadat de laatste maanden vanuit overheidswege steeds meer wordt gedaan om het leven van de roker moeilijk te maken , is het goed dat er nu eindelijk iets wordt ondernomen waardoor de roker meer lucht krijgt. Ik hoop dat meerdere van dit soort initiatieven volgen.

Stichting Rokersbelangen

De Stichting Rokersbelangen is een consumentenorganisatie die sinds 1993 opkomt voor de rechten en belangen van de volwassen roker en die zich sterk maakt voor een samenleving waarin tolerantie eb wederzijdsbegrip tussen rokers en niet rokers bestaat.

Noot voor de redactie ,