Watermark en Mercash richten zich op Sociale Werkvoorziening

Integratie van HRM- en salarissystemen met Microsoft Business Solutions

Veenendaal, 5 juli 2004 - Watermark Nederland, leverancier en implementatiepartner van Microsoft Business Solutions gaat samenwerken met Mercash. Dit bedrijf levert een personeels- en salarisadministratiesysteem, dat volledig ontwikkeld is in de Microsoft Business Solutions Navision-omgeving. De partners richten zich met een gezamenlijke oplossing op de verticale markt van organisaties op het gebied van Sociale Werkvoorziening (SW).

Gebruikers van Microsoft Navision beschikken daardoor over een integrale oplossing voor zowel ERP- als HRM-toepassingen. De samenwerking van Mercash en Watermark betekent dat organisaties één aanspreekpunt hebben voor de implementatie van een dergelijke geïntegreerde oplossing.

Gerard Schaap, Commercieel Directeur van Watermark: "Een deel van onze klanten bleek behoefte te hebben aan meer functionaliteit op het gebied van Human Resource Management. Het is prettig te kunnen beschikken over een oplossing die ontwikkeld is in de Navision-omgeving zelf. In korte tijd hebben we de Mercash-toepassing al bij drie van onze klanten succesvol kunnen inzetten."

Clientvolgsysteem voor Sociale Werkvoorziening
Een van de eerste resultaten van de samenwerking is de gezamenlijke ontwikkeling van een cliëntvolgsysteem dat is geïntegreerd in de Navision-oplossing van Mercash. Deze oplossing is specifiek gericht op organisaties op het gebied van Sociale Werkvoorziening (SW). Een dergelijk volgsysteem is essentieel voor de registratie van allerlei informatie waarmee werknemers van SW-bedrijven beter worden geholpen bij het doorstromen naar de reguliere arbeidsmarkt.

De ontwikkeling van het clientvolgsysteem wordt in nauwe samenwerking met bedrijven uit de sector gerealiseerd en zal een geïntegreerd onderdeel uitmaken van de oplossing voor de SW branche.

Een prototype van de gezamenlijke oplossing wordt gepresenteerd tijdens het Watermark SW & ICT Event, dat op woensdag 22 september aanstaande plaatsvindt in Fort Voordorp te Groenekan (bij Utrecht).

Over Mercash
Mercash is een full service kennisorganisatie op het gebied van HRM en Salarisverwerking. Mercash is actief op de horizontale markt, die mede via het Navision-partnerkanaal (zowel Nationaal als Internationaal) wordt bediend. Het bedrijf ontwikkelt en onderhoudt technisch hoogwaardige HRM- en Salaris-oplossingen en richt zich op middelgrote tot grote ondernemingen, waarbij professionaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Nadere informatie over Mercash is te vinden op: www.mercash.nl.

Over Watermark Nederland
Watermark Nederland richt zich op het leveren en implementeren van standaard bedrijfsbrede softwareoplossingen bij middelgrote, nationaal en internationaal opererende bedrijven. Het uitgebreide aanbod bestaat uit verschillende ERP-, SCM- en CRM-oplossingen. Watermark is één van de weinige Nederlandse Microsoft-partners die zowel Microsoft Business Solutions-Navision, Microsoft Axapta als Microsoft CRM levert en implementeert.

Watermark Nederland is onderdeel van Watermark Holding, een onderneming die vanuit Nederland in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een Europese organisatie met ruim 30 vestigingen in 13 landen en meer dan 1000 internationale klanten. Nadere informatie over Watermark is te vinden op: www.watermark-europe.com en www.watermark.nl.