Ingezonden persbericht


Persbericht

2e DHS Best Business Partner Award voor Cisco Systems

Amsterdam/Oss, 5 juli 2004 - DHS Informatisering heeft Cisco Systems uitgeroepen tot 'DHS Best Business Partner 2003/2004'. Voor de tweede keer in successie reikt DHS Informatisering deze award uit. Met de jaarlijkse uitreiking van de award wil DHS Informatisering de samenwerking met haar partners bevorderen.

Bij de toekenning van de 'DHS Best Business Partner 2003' award is vooral gekeken naar de samenwerking tussen de genomineerde partners en DHS Informatisering in trajecten bij klanten. Echter, ook de omzetontwikkeling en de commerciële en technische ondersteuning hebben een belangrijke rol gespeeld bij de keuze voor Cisco Systems. Bij de implementatie van een aantal hoogwaardige netwerkinfrastructuren bij relaties van DHS Informatisering zijn engineers van Cisco en DHS gezamenlijk tot inventieve oplossingen gekomen.

Bij de gemeente 's-Hertogenbosch bijvoorbeeld was de bouw van een nieuw stadskantoor ook de aanleiding om een nieuwe manier van werken te implementeren, met transparantie en flexibiliteit als kernbegrippen. DHS Informatisering en Cisco Systems hebben gezamenlijk een volledig nieuwe netwerkinfrastructuur opgeleverd, afgestemd op de zware eisen die gesteld worden aan het volledig digitaliseren van alle processen binnen de gemeente 's-Hertogenbosch (dus ook het online aanbieden van diensten aan burgers en bedrijfsleven).

Peter Verboven (Adjunct Directeur DHS Informatisering): "De samenwerking tussen DHS Informatisering en Cisco Systems heeft in 2003 een hoge vlucht genomen. Niet alleen bij onze relaties binnen de lokale overheid, maar ook onze zorg- en educatieklanten kiezen meer en meer voor de kwaliteit van de Cisco oplossingen."

"We zijn heel blij met deze award. DHS Informatisering heeft zich o.a. in de overheidssector bewezen als een zeer sterke en betrouwbare partner van Cisco. Samen bereiken we zeer goede en sterk groeiende resultaten. We zien de ontvangst van de DHS Best Business Partner Award als een bevestiging van onze samenwerking", aldus Frank van Tulden, Regional Channel Manager Cisco Nederland.

Over DHS Informatisering

DHS Informatisering is een vooraanstaande leverancier van ICT-oplossingen, met vestigingen in Oss en Apeldoorn. De activiteiten van DHS Informatisering richten zich op advisering, ontwerp, levering, implementatie en het onderhouden van netwerken en training van medewerkers van haar relaties. De visie en strategische doelstellingen van de relaties vormen de grondslag voor de oplossingen. Het uitgebreide dienstenpakket varieert van consultancy, service en training tot de volledige nazorg van de automatisering. Hiermee onderscheidt DHS Informatisering zich binnen de automatiseringsbranche van andere partijen. DHS Informatisering richt zich op de volgende marktsegmenten: lokale overheid, gezondheidszorg, educatie en handel, industrie en dienstverlening. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dhs.nl.

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd leider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, viert dit jaar dat het bedrijf zich al 20 jaar inzet voor technologische innovatie, een leidende positie in de bedrijfstak heeft en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda heeft staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via http://www.cisco.nl en het internationale laatste nieuws vindt u via http://newsroom.cisco.com.

# # #

Perscontact:

Karin van Geelen Hans van Os Cisco Systems DHS Informatisering tel: 020-357 34 12 tel: 0412 - 653800 mailto:kgeelen@cisco.com mailto:hos@dhs.nl http://www.cisco.nl

Cisco Persdesk
Winkelman en Van Hessen
Telefoon: 070 416 16 59
ciscosystems@winkelmanenvanhessen.nl

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken bedoelt in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.