Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

alleen op vakantie? ja leuk!

Nieuwe touroperator one2gether travel: gezellig & zorgeloos in je eentje op reis

Amsterdam, 5 juli 2004... One2gether Travel is de nieuwe internettouroperator op het gebied van zorgeloze vakanties naar Turkije. Speciaal voor alleenstaanden, éénoudergezinnen en degenen die simpelweg zonder partner op vakantie gaan, zijn complete vijfsterren vakanties eenvoudig te boeken via www.one2gether.nl. Er worden verschillende reizen georganiseerd: van all-inclusive strandvakanties aan de Turkse Rivièra tot citytrips naar het bruisende Istanbul. Alle reizen van One2gether worden op informele manier begeleid, waarbij geldt 'alles kan, niets hoeft.'

Zorgeloze vakantie
Singles - alleenstaanden en alleenreizenden - van alle leeftijden die op zoek zijn naar een échte en zorgeloze vakantie, kunnen nu terecht bij One2gether Travel. Deze touroperator is gespecialiseerd in het organiseren van gezellige, veilige en onbezorgde vakanties op vijfsterren niveau. Het aanbod bestaat zowel uit strandvakanties naar de Turkse Riviera als citytrips naar Istanbul: 'shop till you drop' met hotelovernachting of een nacht stappen in deze bruisende stad, zonder hotelovernachting - het nachtleven gaat hier tot in de ochtend door!

Gezellig: alleen op reis
De singlereizen hebben als motto 'alles kan, niets hoeft.' Excursies of andere daginvulling zijn geheel vrijblijvend. Daar komt nog bij: geen toeslag voor éénpersoonskamers! De ideale vakantie voor wie niet alleen op reis wil, maar ook niet vast wil zitten aan een vooraf bepaald programma. One2gether biedt een vakantie op maat. Voor éénoudergezinnen organiseert One2gether all-inclusive strandreizen in de schoolvakanties. Terwijl de kinderen zich met elkaar vermaken, kunnen de singleparents helemaal tot rust komen.

Vraag vanuit de markt
"Met de reizen van One2gether Travel geven we antwoord op een vraag vanuit de markt - een ongedwongen single vakantie, waarbij de gezelligheid kan worden opgezocht, of juist niet. De deelnemers hebben voor het eerst sinds tijden weer het gevoel ècht op vakantie te zijn," aldus Rineke van Doorn van One2gether. "Om een groter reisaanbod voor onze doelgroep te realiseren zijn we bezig met een uitbreiding van ons product; in de nabije toekomst gaan we ook wintersport reizen naar Turkije organiseren. Alleen thuisblijven is dan helemáál niet meer nodig!" vult medeoprichtster Angèle Witlox-Verstijnen aan.

Zie voor het reisaanbod en/ of reserveringen www.one2gether.nl of bel 013 511 22 06.



Ingezonden persbericht