Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maandag 5 juli 2004

Kristel van K3 en Gene Thomas verwachten hun eerste kindje!

Kristel Verbeke, de 28-jarige zwartharige zangeres van K3, en echtgenoot Gene Thomas (31), kijken uit naar hun eerste kindje dat in januari 2005 geboren zal worden. De twee maken het heuglijke nieuws bekend nu de zwangerschap drie maanden ver is. Tot vandaag verliep die zwangerschap zonder noemenswaardige problemen.

Zowel voor Kristel als Gene, die een jaar geleden in het huwelijk traden, is deze eerste zwangerschap een bewuste keuze in hun leven, temeer daar zij al enige tijd de kinderwens voelden kriebelen. 3 jaar geleden kreeg de zus van Gene een dochter en werd de zanger meteen tot peter gebombardeerd. Kristel is binnen K3 al jaren degene die de baby s uit het publiek steeds als eerste in haar armen neemt.

Sinds de zwangerschap een feit is bevinden beiden zich naar eigen zeggen op een emotionele rollercoaster, overvallen door een nieuw verantwoordelijkheidsgevoel.

Kristel kijkt er, naar eigen zeggen, nu al naar uit om straks, als de nieuwe K3-toer begint, te praten met de fans over haar groter wordende buik. Ik hoop dat kindjes mij straks komen vertellen dat hun mama ook zo n dikke buik heeft. Of dat ze me komen vragen wat er in mijn buik zit. Die kleine ontwapenende koters die ontdekken dat K3 een kind heeft. Dat is toch zalig , aldus Kristel.

Welke voornaam de eerste telg van het gezin Thomas-Verbeke zal krijgen is nog lang niet beslist.

De toekomst van K3 komt door de zwangerschap van Kristel absoluut niet in gevaar. Niet alleen ondertekende de groep onlangs een nieuw exclusief contract dat hen zeker tot 2007 aan Studio 100 bindt, bovendien zijn de K3-zussen Karen en Kathleen in de wolken met de komst van het allereerste échte K3-kindje. Nadat Kristel het nieuws officieel bekend maakte aan Karen en Kathleen, kreeg ze een levensgrote Samson als eerste knuffel mee naar huis.

De komst van een eerste baby onderstreept nog eens de grote liefde tussen Kristel en Gene, die in juni vorig jaar in het huwelijk traden.

Zij is alles wat ik ooit gezocht heb in een vrouw. En ik wist al heel lang dat ik alleen met haar kinderen wil krijgen , vertelt Gene.

Er is geen jongen op de wereld die zo lief is, zo attent. Zo sexy ook en vol rock n roll , weet Kristel dan weer.

Het koppel wil nu in alle rust de komst van hun eerste kindje voorbereiden.


---