BROUWER PERSONEEL

Adecco Bouw weer Brouwer Personeel

Rotterdam, 5 juli 2004
Adecco Bouw, onderdeel van Adecco Nederland, gaat vanaf 5 juli 2004 weer verder onder de naam Brouwer Personeel. Alle activiteiten van Adecco Bouw zijn overgenomen door Brouwer Personeel BV. Het bureau zal zich specialiseren in het uitzenden, detacheren en werving & selectie van bouwplaatspersoneel tot en met staf- en kaderpersoneel in de bouwnijverheid en biedt daarmee een voor de bouwbranche bijzonder totaalconcept.

De directie zal worden gevoerd door de heer Ronald M. Brouwer die het bureau midden jaren tachtig ook onder de naam Brouwer Personeel heeft opgericht en later heeft verkocht aan Adecco. Overleg tussen beide partijen lag voor de hand, nadat Adecco had besloten zich uit de bouw terug te trekken. Brouwer Personeel is gevestigd in Rotterdam.

Bij Brouwer Personeel werken nu nog 180 mensen, voor het merendeel gedetacheerd. Bij de overname is met de vakbonden overeengekomen dat de komende weken een deel van het personeel zal afvloeien. Een reorganisatie van het bureau is noodzakelijk om tot een gezonde bedrijfsvoering te kunnen komen.

Uitgebreide informatie over Brouwer Personeel op www.brouwerpersoneel.nlNoot voor de redactie (