Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omgeving, maandag 5 juli 2004

Den Helder 05-07-2004 - 17.00 uur

Bromfiets gestolen

Den Helder, zondag 4 juli 2004

Een 19-jarige jongeman uit Den Helder deed aangifte van vermissing van zijn bromfiets. Vermoedelijk is deze, terwijl de bromfiets afgesloten in de schuur van zijn woning stond, gestolen. Het gaat om een roodkleurige Peugeot Fox.

Politie houdt vechtersbazen aan

t Zand, zondag 4 juli 2004

De politie hield omstreeks 20.30 uur twee mannen aan, die ervan verdacht worden drie twaalfjarige jongens uit Schagerbrug te hebben geschopt en geslagen. Het gaat om een 23- en een 25-jarige man, die tijdelijk werkzaam zijn bij een bedrijf in t Zand. Beide mannen sloegen de drie jongens terwijl zij zich ophielden op de Julianastraat. Een van de jongens haalde zijn vader, die samen met een ander de beide mannen kon vastpakken. Even later konden de verdachten worden overgedragen aan de politie. De twee verkeerden onder invloed van alcoholhoudende drank. Zij werden in verzekering gesteld.

Automobilist gewond

Wieringermeer, maandag 5 juli 2004

Op de Medemblikkerweg, tussen de Oosterterpweg en de Schervenweg, reed een 18-jarige automobilist uit Westerland met zijn auto door onbekende oorzaak tegen een boom aan. Het slachtoffer is met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Computers gestolen

Wieringerwerf, maandag 5 juli 2004

Vanuit een bedrijf aan het Ir. Smedingplein zijn tijdens een inbraak tussen gisteravond 17.00 uur en vanmorgen 07.30 uur een drietal computers weggenomen. Onbekenden zijn het pand binnengekomen door een raam in te gooien.

Beschonken op snorfiets

De Koog, maandag 5 juli 2004
Een 27-jarige inwoner van De Koog bleek vannacht omstreeks 03.00 uur tijdens een controle te diep in het glaasje te hebben gekeken: 560 ug/l. Het maximum wettelijk toegestane is 220 ug/l. De man kreeg een rijverbod opgelegd van zes uur en er is proces-verbaal opgemaakt. De man werd op de Parnassiastraat aan de kant gezet. Hij viel op doordat hij zonder licht reed.