VER. AFVALBEDRIJVEN
http;//www.verenigingafvalbedrijven.nl

Vereniging Afvalbedrijven digitaal

De Vereniging Afvalbedrijven, brancheorganisatie voor afvalbedrijven die actief zijn in de gehele afvalketen, beschikt vanaf 5 juli 2004 over een website: www.verenigingafvalbedrijven.nl. Hierop vindt u de belangrijkste informatie over de activiteiten van de Vereniging, het laatste nieuws en achtergrondinformatie over de branche.

De opbouw van de Vereniging, met alle afdelingen en commissies, is op de site te vinden. Evenals alle leden van de Vereniging en contactpersonen van het Verenigingsbureau bij wie u met uw vragen terecht kunt.
Speciale aandacht is besteed aan informatie over de weg van het afval. Wat gebeurt er nou precies met een vuilniszak? En kun je van een krant echt wc-papier maken? Verder biedt de website een uitgebreid overzicht van allerhande links naar websites over afval en milieu.

De Vereniging is 1 januari jl. ontstaan na een fusie van de Vereniging van Afvalverwerkers en de Vereniging Nederlandse Afvalondernemingen. De Vereniging Afvalbedrijven behartigt de belangen van ruim 80 leden in de gehele afvalketen. De ambities reiken verder dan alleen Nederland, sinds dit voorjaar is een vaste medewerker in Brussel aangesteld.