Magnus Holding NV

Qurius voortaan Microsoft Gold Certified Business Solutions Partner

Microsoft Nederland heeft Qurius benoemd als Gold Certified Partner Microsoft Business Solutions (MBS). Het Gold-certificaat is de hoogste status die Microsoft zijn partners toekent. Voor wat betreft de per 1 juli 2004 ingestelde competentie MBS behoort Qurius tot de vier Nederlandse partners die direct aan alle vereisten voor het Gold-partnership voldoen. Dit betreft onder andere het aantal certificeringen van medewerkers, het aantal geteste Microsoft-oplossingen, de klanttevredenheid en het aantal gedistribueerde licenties.

Gold Partners hebben toegang tot alle benodigde software, middelen, training en ondersteuning om de bedrijfsoplossingen Axapta en Navision op de markt te brengen, te implementeren en aan te vullen met klant- of branchespecifieke onderdelen.

Wij opereren volgens een partnercentrisch relatiemodel. Daarbij is samenwerking met kwaliteitspartners als Qurius een belangrijke voorwaarde om optimaal te kunnen voorzien in de behoeften van onze zakelijke klanten en een uitgebreide reeks bedrijfsoplossingen te bieden. Met het nieuwe Gold Certified Partner-programma bieden wij een transparant overzicht van wie onze meest ervaren partners zijn en welk bedrijf welke specialiteit heeft. Wereldwijd gelden dezelfde objectieve normen voor dit kwaliteitscertificaat , aldus Eric Thijssen, Directeur Small & Medium Business Group bij Microsoft Nederland.

Qurius heeft zich sinds de oprichting in 1999 volledig gericht op Microsoft Business Solutions. Onze strategische keuze is beloond met een grote klantengroep en nu ook met dit kwaliteitscertificaat , aldus Qurius-directeur Mark van Kemenade .

De Microsoft Business Solutions zijn aantrekkelijke oplossingen voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en het verbeteren van de in- en externe contacten. Deze oplossingen bieden bedrijven uit de middenmarkt functionaliteit die vroeger alleen betaalbaar was voor grotere organisaties. Het zijn tevens interessante oplossingen voor grote organisaties met decentrale eenheden. Daarbij zorgt de innovatieve Microsoft .Net-architectuur voor verdere vergroting van de integratie- en uitbreidingsmogelijkheden. Vanwege de ruime ervaring in de .Net-technologie van ons zusterbedrijf ETX dat al eerder de status van Gold Partner kreeg voor de competentie Integrated E-business Solutions sluiten wij hier prima op aan.

Qurius streeft ernaar op korte termijn ook de Microsoft Gold-status te behalen voor de comptenties Business Intelligence , Integrated E-business Solutions , Advanced Infrastructure en Network Infrastructure (samen met Qurius IS).

Qurius
Qurius biedt complete bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft-technologie (Axapta en Navision). De kracht van deze oplossingen schuilt in de snelle implementatie ervan, het gemak waarmee ze met andere oplossingen samenwerken en hun snelle terugverdiendtijd. Qurius concentreert zich daarbij op specifieke marktsegmenten zoals bloemen- en plantenhandel, groothandels en retail, milieu, opslag & transport, food, chemie & farmacie en verhuur. Klanten in deze segmenten kunnen daardoor profiteren van de ruime branchekennis en implementatie-ervaring, die ook is verwerkt in Qurius horizontale en verticale add-on software.

Qurius en Qurius ETX (www.etx.nl) zijn onderdeel van Magnus Holding N.V., een groep in bedrijfsverbeteringen en -oplossingen gespecialiseerde bedrijven. Magnus Holding is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.qurius.nl en www.magnus.com.

Voor meer informatie
Magnus/Qurius, Caroline Jooren.
Telefoon 035 699 60 60; c.jooren@magnus.nl
Lammers van Toorenburg Benelux PR, Cas Heuvelmans. Telefoon 030 656 50 70, cas@lvtpr.nl