Ingezonden persbericht


Persbericht 5 juli 2004

Workshops facility management Congresbureau HoLaPress

Praktijkgerichte informatie op acht verschillende locaties

Workshops facility management besparen u handenvol geld

HoLaPress Congresbureau houdt in september en oktober op maar liefst acht verschillende locaties in Nederland, een reeks workshops voor facility managers. De workshops bestaan uit praktijkgerichte informatie die direct toepasbaar is en waarmee duidelijk zichtbare besparingen zijn te realiseren.

De ontwikkelingen in het facilitair management zijn de afgelopen jaren in een stroomversnelling geraakt. De facilitair manager is steeds meer een functionaris die met zijn of haar afdeling het functioneren van het primaire proces positief kan beïnvloeden en daarmee een belangrijke bijdrage levert aan het resultaat van de organisatie. Facility management is tegenwoordig een vakgebied waarin op alle niveau's scholing mogelijk is. Voor actueel en praktisch onderwijs is vaak weinig tijd gereserveerd. De behoefte aan informatie van de facility manager en zijn medewerkers wijzigt voortdurend.

Workshops dichtbij huis

De praktijkgerichte workshop speelt hier op in door te kiezen voor afgeronde onderwerpen en deze in een tijdsbestek van één namiddag te behandelen in kleine groepen. Deelnemers kunnen een keuze maken uit een drietal thema's: document management, wagenparkbeheer of gebouwbeheer. Door deze praktijkmiddagen op acht locaties in Nederland te organiseren zijn lange reistijden uit den boze. Bovendien biedt het deelnemers de kans om dicht bij huis, onder werktijd, relevante kennis en praktijktips op te doen.


Deelname en prijsafspraken

Iedereen die zich vóór 1 augustus 2004 inschrijft, ontvangt een korting van E 25,= op de deelnameprijs. Ook voor inschrijvingen van méér dan vijf personen werkzaam bij hetzelfde bedrijf, zijn kortingsafspraken mogelijk. Daarnaast is er een mogelijkheid de workshops 'In-Company' te geven. Voor meer informatie over deelname aan de workshops kunt u contact opnemen met HoLaPress Congresbureau. Telefoon: 040-208 60 60 of per e-mail: congresbureau@holapress.com. Of kijk op de website www.praktijkdagen.net.

---- --