Politie Twente

Persbericht Politie Twente van 4 juli 2004

Ageeth Doldersum: 053-4555588

Identiteit gewonde man onbekend

Politie zoekt hulp van burgers teneinde de identiteit van een gewonde man te achterhalen

Enschede

Zaterdagmiddag 3 juli werd omstreeks 12.15 uur gemeld dat iemand onwel geworden was aan de Burgemeester Edo Bergsmalaan in Enschede. Op het moment dat politieagenten arriveerden, waren een paar burgers bezig de man te reanimeren. Ambulancepersoneel nam het over en bracht de man naar het ziekenhuis, waar hij op dit moment op de IC ligt en nog niet aanspreekbaar is.

Tot nu toe is er bij de politie geen melding van vermissing gedaan. De politie heeft een onderzoek ingesteld maar dit heeft tot nu toe nog niet geleid tot opsporing van de identiteit van de man. De politie komt graag in contact met mensen die de man kennen en verzoekt hen dringend contact op te nemen via het nummer 0900-8844.

Het gaat om een blanke man van ongeveer 70 jaar, slank postuur en ongeveer 1.65-1.70 meter lang. Hij heeft kort grijs haar, van achteren opgeknipt, en een grijze snor. Hij droeg een katoenen groene heupjas, daaronder een kaki blouse, een lichtbruine pantalon en witte veterschoenen. Mogelijk dat de man met de auto gekomen is en deze ergens heeft geparkeerd. Bij hem werden autosleutels aangetroffen van vermoedelijk een oud model Peugeot 205. Onderzoek in de omgeving heeft tot nu toe niets opgeleverd. (bps: 04-082503)


---- --