Politie Gelderland-Zuid

Meisje (14) verkracht

Nijmegen 05-07-2004 - (09)

Op maandag 10 of maandag 17 mei omstreeks 15.00 uur fietste een 14-jarig meisje uit Nijmegen over de Lankforst 61ste straat. Er stopte een man met een fiets bij haar die haar vastpakte en haar meetrok in het naast het fietspad gelegen bosje. Daar verkrachtte de man het meisje. Na de verkrachting kwam er een tot nu toe onbekend gebleven man naar hen toe die hen aansprak.

Het onderzoek heeft tot nu toe niet geleid tot de aanhouding van de verdachte. De politie zoekt de verkrachter maar ook de man die de verkrachter en het meisje aansprak.

Signalement verkrachter
De verdachte is een lichtgetinte man, 1.80 tot 1.85 meter lang met een stevig postuur. Hij droeg een zwarte zonnebril, een donkerblauwe baseballcap en een donkerblauw Adidas trainingspak met een logo op de borst. Hij droeg witte sportschoenen en een goudkleurig oorknopje in zijn linkeroor. De politie heeft geen signalement van de man die de verkrachter en het meisje aansprak. Een ieder die denkt informatie te hebben wordt gevraagd de politie te bellen op 0900-8844