Vendex KBB NV

Amsterdam, 5 juli 2004

Ronald van der Mark benoemd tot CFO van Vendex KBB

Koninklijke Vendex KBB heeft het voornemen de heer drs. R.M. (Ronald) van der Mark RA (38) te benoemen tot lid van de hoofddirectie in de functie van CFO. De heer Van der Mark wordt de opvolger van mr. drs. M.H.M. (Marcel) Smits RA, die is benoemd tot CFO van KPN. De Centrale Ondernemingsraad heeft positief over de beoogde benoeming geadviseerd.

De heer Van der Mark is bedrijfseconoom en accountant. Hij heeft gewerkt in onder meer de accountancy, de muziek- en omroepwereld, de handel en productie van bouwmaterialen en in de doe-het-zelfsector. Als CFO van Cementbouw Handel & Industrie Holdings B.V. (onderdeel van het bouwconcern NMB-Amstelland) is de heer Van der Mark nauw betrokken geweest bij de verzelfstandiging van deze onderneming in juli 2001 en vervolgens in het najaar van 2003 bij de verkoop van Cementbouw aan CRH Plc., een van de grootste handelaren in en producenten van bouwmaterialen ter wereld.

Public relations Investor relations Peter van Bakkum, tel. + 31 ­ (0)20 - 5490 432 Marius Zomer, tel. +31 ­ (0)20 - 5490 509


---- --