Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vergelijk.nl lanceert twee nieuwe prijsvergelijkers

Contactlenzen en Baby & kind artikelen kunnen vanaf nu op prijs vergeleken worden

Utrecht, 6 juli 2004 Vergelijk.nl heeft twee nieuwe product categorieën toegevoegd aan zijn prijsvergelijker: de categorie Baby & kind artikelen en de Lenzenvergelijker. Met deze nieuwe producten is de service naar de prijsvergelijkende consument verder uitgebreid.

Baby & kind
(Aanstaande) ouders kunnen nu online de prijzen vergelijken van babyartikelen zoals kinderwagens, babyfoons, traphekjes en nog veel meer. De baby- en kinderartikelen zijn ingedeeld in handige categorieën zoals kinderstoelen, kleding, kinderwagens en veiligheid. Met behulp van de zoekfunctie kan gezocht worden naar het gewenste product en na een gedetailleerde prijsvergelijking kan het product direct bij de aangesloten winkels besteld worden.
Door de producten via de nieuwe prijsvergelijker met elkaar te vergelijken, wordt duidelijk dat het niet alleen handig is om online te winkelen, maar ook dat er nog veel voordeel valt te halen. Kortingen van 15% op de adviesprijs zijn geen uitzondering.
In de prijsvergelijker baby & kind zijn ruim 650 artikelen opgenomen. Het aantal aangesloten winkels is nog beperkt tot 6 maar dit wordt op korte termijn uitgebreid.

De prijsvergelijker Baby & kind:
http://www.vergelijk.nl/p/baby.html

Lenzenvergelijker
Het aantal online aanbieders van contactlenzen is sterk aan het stijgen. Vergelijk.nl springt hierop in door het aanbod van de winkels met elkaar te vergelijken. De bezoeker van Vergelijk.nl kan de standaard dag-, week- en maandlenzen of speciale lenzen zoals fun- of kleurlenzen op prijs vergelijken. Daarnaast worden de lenzenvloeistoffen vergeleken. De gewenste lenzenset of vloeisof kan direct bij de aangesloten winkel worden besteld waarna deze wordt thuisbezorgd.
In de Lenzenvergelijker zijn 500 artikelen opgenomen, die via 4 aangesloten winkels op prijs, betaalmethode, porto en levertijd vergeleken worden. Ook dit winkelaanbod wordt op korte termijn verder uitgebreid.

De Lenzenvergelijker:
http://www.vergelijk.nl/p/lenzen.html

Over Vergelijk.nl
Het in Utrecht gevestigde bedrijf is in 1999 opgericht door drie partners. Het heeft zich inmiddels ontwikkeld tot één van de grootste prijs- en productvergelijkingssites van Nederland. De site biedt een gemakkelijke manier om diverse producten en diensten te vergelijken op prijs, portokosten en levertijd. Onder meer hardware, ADSL, camera's, DVD's, verzekeringen, stroom- en vluchttarieven. De consument kan de voor hem of haar beste leverancier selecteren en daarna het product of dienst online bestellen, boeken en betalen via de leverancier die het aanbiedt.

Vergelijk.nl is een onafhankelijk bedrijf dat wordt gefinancierd door de eigenaren zelf. Het bedrijf streeft ernaar zo neutraal mogelijk producten, prijzen en aanbieders te vergelijken. Wel worden alleen producten gepresenteerd van leveranciers waarmee een overeenkomst bestaat. Per dag trekt de site gemiddeld 25.000 unieke bezoekers. Vergelijk.nl biedt zijn service ook aan in Engeland, Finland en België.

www.vergelijk.nl

****************