Ingezonden persbericht


Als u deze e-mail niet kunt lezen, klik dan hier!

@HOME LANCEERT WWW.JELEVENLANGGRATISINTERNET.NL

Multichannel loyalty concept ontwikkeld door Veritate Company

Amsterdam, dinsdag 6 juli 2004. @Home, de kabel internet service provider van Essent Kabelcom, lanceert vandaag een e-marketing loyalty programma onder de naam www.jelevenlanggratisinternet.nl. Het betreft een spelconcept waaraan iedere Nederlander die internet aansluiting heeft en over een e-mail adres beschikt kan meedoen. Deelnemers maken kans op een groot aantal prijzen. Media ondersteuning zal geschieden via internet, radio en e-mailmarketing. De hoofdprijs is je leven lang gratis internet van @Home. Het concept en de executie van het programma komen van het Amsterdamse bedrijf Veritate Company, markleider in e-mail marketing. Neckermann Homeshopping is aangetrokken als partner voor spraakmakende prijzen. @Home en Veritate Company werken al sinds 2001 succesvol samen op het vlak van e-mail marketing.

Het www.jelevenlanggratisinternet.nl programma dient voor @Home een drietal doelen: Op de eerste plaats dient het programma als loyaltyinstrument voor de bestaande abonnees van @Home. Met de kans op de te winnen prijzen wil @Home waarde toevoegen aan de relatie. Op de tweede plaats is dit onderscheidende programma voor nog-niet abonnees van @Home een leuke en unieke manier om kennis te maken met de kabel internet provider. Tenslotte wil @Home met dit programma graag invulling geven aan het fun element in haar propositie: Internet met @Home is naast goed ook leuk! De looptijd van deze actie is 3 maanden. Bij succes wordt de actie periodiek herhaald met een variatie aan thema's.

Over @Home
@Home is de kabel internet service provider van Essent Kabelcom. Essent Kabelcom is een belangrijke speler in de Nederlandse kabelbranche. Het bedrijf is actief op het gebied van data- en telecommunicatie, radio, tv, internet en telefonie, zowel voor de consument als het bedrijfsleven. Essent Kabelcom heeft een dagelijks bereik van zo'n 5 miljoen mensen in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland via 1,7 miljoen kabelaansluitingen en is hiermee qua omvang de tweede kabelmaatschappij in Nederland. Essent Kabelcom is als enige grote speler in de branche voor honderd procent in Nederlandse handen. Meer informatie, zie www.home.nl

Over Veritate Company
Veritate Company, opgericht in 2000, is marktleider in Nederland in het doelgericht versturen van grote aantallen (commerciële) e-mailberichten. Veritate Company levert daartoe de eigen software VeritateMail en ook strategisch advies en ondersteuning in het ontwerpen en verzenden van e-mailnieuwsbrieven en -campagnes. Daarnaast helpt Veritate Company haar opdrachtgevers bij het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen op het gebied van e-mailmarketing, e-mailpublishing en e-crm. Opdrachtgevers van Veritate Company zijn onder meer ANP, Achmea, @HOME, Alex, BNR Nieuwsradio, Consumentenbond, Digitenne, Essent, Fortis Bank, Greenpeace, Kluwer, KNVB, KPN, OHRA, OTTO, Malmberg, Rabobank, Rai Amsterdam, Reed Business Information, Telegraaf, Thomas Cook en Van der Valk. Check www.veritate.com voor meer informatie over Veritate Company.

Einde persbericht.

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht