CHILDSLIFE INTERNATIONAL

LATER IS TE LAAT ChildsLife fonds voor directe actie

Haarlem- Vaak word ik tijdens een bezoek aan nieuwe scholen in het buitenland gevraagd kinderen te ontmoeten die ontzettend hard hulp nodig hebben. Maar onze organisatie heeft een beperkt geldbedrag beschikbaar. Zeg ik tegen deze kinderen: Wij willen je eten geven maar je moet zes maanden wachten terwijl wij geld inzamelen. Patricia Korver- Kicak, directeur ChildsLife

Later is te laat ChildsLife Fonds voor directe hulp ChildsLife is kortgeleden gestart met het Later is te laat fonds, een nieuw fonds voor kinderen. Ons doel is om 250.000 euro in een speciaal fonds te verkrijgen zodat wij de kinderen tijdens noodsituaties, buiten onze structurele hulp, direct kunnen helpen en niet pas vele maanden later omdat we eerst nog fondsen moeten werven.

De couveuses in het babyopvangcentrum werken niet, de generator is kapot; kunnen wij dan niets doen?

Waarom dit fonds?
Hulp op Maat staat centraal in alle projecten van ChildsLife. Hulp op maat betekent dat wij aan de kinderen, hun leefgemeenschap, de instelling waar zij wonen, vragen wat zij het hardst nodig hebben. Op basis van hun hulpvraag stellen wij een plan op, waarin we samen bepalen op welke manier ChildsLife hulp kan bieden.

Het Later is te Laat fonds is een roulerend fonds: als een bedrag wordt gebruikt voor een noodgeval, dan wordt dat bedrag zo spoedig mogelijk weer aangevuld door onze gewone fondsenwervende activiteiten. Ons doel is om altijd een buffer beschikbaar te hebben voor onvoorziene noodgevallen.

Website: www.childslife.nl

ABN AMRO Bank: 61.34.33.777


06 jul 04 12:11