VODAFONE
http://www.vodafone.nl

PERS INFORMATIE

Laurent Chastain benoemd tot Marketing Directeur van Vodafone Nederland

Maastricht, 6 juli 2004 - Laurent Chastain is per 5 juli 2004 benoemd tot Marketing Directeur van Vodafone Nederland. Hij zal vanaf die datum ook worden benoemd als lid van de Management Board.

De heer Chastain heeft een solide achtergrond in Fast Moving Consumer Goods en vervulde verschillende marketing functies binnen Unilever. In 2000 trad hij in dienst van Bouygues Telecom en was hij verantwoordelijk voor de Business Unit Prepaid. Voorafgaand aan zijn nieuwe functie bij Vodafone vervulde hij bij Bouygues Telecom de functie van Marketing en Sales Director van de Multi Media Group en was hij verantwoordelijk voor de introductie van i-mode in Frankrijk.

De heer Chastain treedt toe tot de Management Board van Vodafone Nederland, bestaande uit Tomas Isaksson (Chief Executive Officer), Alexander Schuit (Chief Financial Officer), Paul Smits (Human Resources Directeur), John Samarron (Chief Technology Officer) en Ronald Knoop (Sales Directeur).

/ / / / / / / / / / / / / / / / / /

Vodafone Libertel N.V.

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met 133,4 miljoen klanten. Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 26 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 13 landen.