Politie Zuid-Holland-Zuid

6/7 Alblasserwaard/Vijfheerenlanden

06-07-2004 - Persberichten district II

PARFUM GESTOLEN
LEERDAM- Bij een drogisterij aan de Kerkstraat zijn op zaterdag 3 juli zon 11 flessen parfum gestolen. De eigenaar van de drogisterij heeft hiervan op 5 juli aangifte gedaan. De totale waarde van de parfumflessen bedraagt 550 euro.De politie onderzoekt de zaak.

SNELHEIDSCONTROLE
ALBLASSERDAM- Het Verkeershandhavingsteam van de politie heeft op maandag 5 juli op diverse locaties in de Alblasserdam snelheidscontroles gehouden. In totaal werden er 368 voertuigen gecontroleerd. De hoogste gemeten snelheid was 68 kilometer per uur. Er zijn 31 mensen bekeurd: 10 mensen voor te hard rijden, een persoon voor mobiel bellen tijdens het rijden, 18 mensen voor het niet dragen van de autogordels, een persoon wegens het niet voldoen aan de vordering om te stoppen en een persoon wegens het niet dragen van de kinband van de helm.

AANRIJDING
SLIEDRECHT- Op maandag 5 juli heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenautos. Een 46-jarige man uit Goes verleende op de kruising Marisstraat met de Blankenstraat geen voorrang aan een 23-jarige man uit Sliedrecht. Hierdoor ontstond een aanrijding tussen beide autos. De man uit Sliedrecht is overgebracht naar het ziekenhuis.

OPLICHTING
TIENHOVEN- Een 33-jarige man uit Utrecht is op maandag 5 juli aan de Lekdijk aangehouden. De man wordt verdacht van oplichting. De man zou met behulp van een mobiele telefoon een speelautomaat gemanipuleerd hebben waardoor geld uitbetaald werd. De verdachte is in verzekering gesteld.

MOTORRIJDER ONDERUIT
LANGERAK-Op de Melkweg is op maandagavond 5 juli een motorrijder onderuit gegaan. Een 28-jarige man uit Nieuwegein reed in de richting van de Boonevlietweg en schoot in de bocht onderuit. De man is met een gebroken arm overgebracht naar het ziekenhuis.