Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Vastgoed Fundament Fonds blijft groeien

Amsterdam - juli 2004 ­ Het Vastgoed Fundament Fonds keert in juli wederom dividend uit. Het uit te keren dividend is bepaald op Euro 1.08 per aandeel. Het totaal belegde vermogen is op 1 juli 2004 inmiddels gestegen naar Euro 24.8 miljoen. Het eigen vermogen bedraagt Euro 12.6 miljoen. Naast de beleggingen in beursgenoteerde vastgoedfondsen heeft het Vastgoed Fundament Fonds inmiddels een achttal panden aangekocht.

Het Vastgoed Fundament Fonds heeft in de afgelopen maanden wederom bewezen een stabiele belegging te zijn. Het aandeel gaat 7 juli ex-dividend. Op 22 juli wordt het dividend aan de aandeelhouders uitgekeerd in cash of stock. De aandelen van het Vastgoed Fundamentfonds vallen voor de Belastingdienst in Box 3.

Het Vastgoed Fundament Fonds N.V. wordt actief beheerd door Annexum Invest. Het Vastgoed Fundament Fonds is bestemd voor de particuliere belegger die het gemak van een beleggingsfonds wil combineren met het beleggen in vastgoedprojecten. Vanuit de particuliere beleggers is er grote belangstelling voor dit fonds. Het fonds belegt voor 1/3 in indirect vastgoed en 2/3 in direct vastgoed. Het fonds is laagdrempelig en geschikt voor alle inkomens. Het dividend wordt vier keer per jaar uitgekeerd. Het Vastgoed Fundament Fonds is een niet-beursgenoteerd fonds, waarvan de aandelen wel dagelijks verhandelbaar zijn.

Annexum Invest is bekend door een aantal succesvolle vastgoedbeleggingen. De meest recente is De Planeet C.V. Annexum is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Annexum biedt beleggers de mogelijkheid te participeren in goede vastgoedbeleggingen.



Ingezonden persbericht