Politie Drenthe

Dinsdagmiddag

Assen 06-07-2004

Motorrijder valt na ongeval
DE PUNT Een 30-jarige Groningse is met haar motor onderuit gegaan op de Groningerstraat. De vrouw kwam dinsdagmorgen vanaf De Punt en reed achter op de auto van een 47-jarige inwoonster van Eelde. De vrouw uit Eelde moest stoppen omdat de vrachtauto die voor haar reed wilde afslaan. De bestuurster van de motor had dit te laat in de gaten, remde vol en gleed met haar motor onderuit. De vrouw heeft vermoedelijk een letstel aan het sleutelbeen, zij is voor behandeling naar het Wilhelminaziekenhuis gebracht.

Boot gestolen
NIEUW AMSTERDAM Een 39-jarige man uit Nieuw Amsterdam deed dinsdag aangifte van diefstal van zijn boot. De boot ligt normaal gesproken in de vaart (Zijtak). De rubberboot grijs van kleur met en blauwe punt, werd in de nacht van vrijdag op zaterdag weggenomen. De geschatte schade is zon 1300,-.

Winkeldieven gepakt
MEPPEL De politie heeft dinsdagmiddag twee scholierena aangehouden. De meisjes, 13 en 14 jaar oud wilden bij een winkel aan de Swaenenborgh een paar schoenen stelen. Zij werden betrapt en overgdragen aan de politie.

Dana Kragten-Everts verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur. Tel. 0592-361260 of 06-52 55 4218. info@politie-drenthe.nl