BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 6 juli 2004

SLACHTOFFER STEEKPARTIJ ROCKWERCHTER TE GAST BIJ BNN UNITED

Vol afschuw werd er in Nederland en België afgelopen weekend gereageerd op het nieuws dat bij een burenruzie op muziekfestival RockWerchter de keel van een festivalganger is doorgesneden. Wonder boven wonder kan het slachtoffer Harm van den Broek het nog na vertellen en dat doet hij vanavond, dinsdag 6 juli, van 21.00 uur tot 22.00 uur in BNN United op Radio 1. Aan presentatrice Marjolein Dekkers vertelt hij over de gebeurtenissen van het afgelopen weekend.

Op de camping naast het festivalterrein klaagde een groepje mannen over de muziek die afkomstig was van Van den Broek en zijn vrienden. Op het moment dat hij net de muziek uit wilde zetten om ergens anders het feest voort te zetten, werd hij gegrepen en werd met een mes zijn keel doorgesneden. Het feit dat Harm nog leeft, heeft hij te danken aan zijn vrienden. Zij hebben hem in een noodvaart naar de dichtstbijzijnde hulppost gebracht. Inmiddels zitten twee mannen in België vast waarvan er één de vermoedelijke dader is.

BNN United wordt iedere maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond tussen 21.00 uur en 22.00 uur uitgezonden. Het programma wordt wisselend gepresenteerd door Marjolein Dekkers en Larís Macpherson en biedt interessante rubrieken voor jongeren, reportages en gesprekken gebaseerd op de actualiteit.



BNN