Nieuwe Nederlandse Sinatra staat op

AMERSFOORT, 20040702 -- Iedere eerste dinsdag van de maand zingt Zanger/ Performer Peter Rip in restaurant Happerij & Tapperij te Amersfoort Sinatra aan tafel.


Peter Rip laat met zijn stem, timing en performance Frank Sinatra herleven.
Normaal gesproken staat hij op het podium met Lex van Wel and his Swing Orchestra, als extraatje zingt hij nu aan tafel in een intieme sfeer.
Hij slaat een brug tussen 'the ol' blue eye' en Robbie Williams, door naast nummers van Sinatra, ook diverse nummers van het concert 'live at the Albert' uit 2001 te zingen. Het concert waarmee Robbie Williams een eerbetoon bracht aan de Ratpack-leden Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. en Dean Martin.
'Mr. Bojangles' en 'Beyond the sea', maar ook bekende en minder bekende werken van Sinatra zoals 'New York, New York' en 'In the wee small hours of the morning', passeren de revue.

De avond is doorspekt met anekdotes en werk uit de verschillende periodes van Sinatra's leven. Schrijvers, arrangeurs en ontmoetingen die de geschiedenisboeken zijn in gegaan, ups en downs, huwelijken en de vermeende banden met de maffia.
Het publiek, maximaal 40 personen, geniet tijdens dit concert van een 3-gangen menu met wijnen, en uit het repertoire menu kunnen zij hun eigen favoriete nummers aanvragen.

Sinatra aan tafel is iedere eerste dinsdag van de maand van 19.00 tot 22.30 uur in restaurant Happerij & Tapperij aan de Langestraat 95 te Amersfoort.
Toegangsprijs: 50 euro all in.
Wegens beperkte ruimte is reserveren noodzakelijk.

Voor meer info: www.sinatra-aan-tafel.nl