MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Method Man niet bij optreden Wu-Tang Clan

Delft, 13 mei 2004

De samenstelling van de hiphopformatie Wu-Tang Clan, die op 7 juli in de Heineken Music Hall in Amsterdam een live performance geven, is gewijzigd. Rapper Method Man laat weten deze zomer niet met de Wu-Tang Clan naar Europa te komen. Het werk aan een nieuw album en opnamen voor zijn televisieshow op de Amerikaanse zender FOX nemen te veel tijd in beslag.

Method Man zal worden vervangen door Cappadonna en U-God. De rest van de bezetting blijft zoals eerder gemeld: RZA, GZA/Genius, Ghostface Killah, Raekwon, Inspectah Deck en Masta Killa zullen hun notoire live reputatie eer aandoen.

Cappadonna maakt vanaf 1995 deel uit van de Clan en rapte onder meer mee op het tweede album van de Wu-Tang Clan, Wu-Tang Clan Forever. Zijn solodebuut The Pillage verscheen in 1998, met RZA als executive producer en cameo's van de overige Wu-leden. The Pillage kwam binnen op nummer 3 in de Amerikaanse hitlijsten.

U-God was een van de laatste leden die zich bij de Wu-Tang Clan aansloot en werd ook bekend onder de namen Golden Arms, Lucky Hands, Baby U, en 4-Bar Killer. Het album Golden Arms Redemption uit 1999 maakte hem het achtste clan-lid dat een solo album uitbracht.

Wu-Tang Clan
+ support act

Woensdag 7 juli 2004
Heineken Music Hall Amsterdam
aanvang: 20.00 uur
entree: EURO 34

Kaartverkoop is reeds gestart bij Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.