Lekstroom, 09.30 uur

Utrecht 07-07-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Winkeldiefstal

NIEUWEGEIN- Op dinsdagmiddag werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 14.20 uur wilde een 21-jarige vrouw uit Nieuwegein met niet betaalde handschoenen een winkel aan de Boogstede verlaten. Dit werd gezien door winkelpersoneel en de vrouw werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Omstreeks 15.30 uur wilde een 34-jarige man uit Utrecht met twee flessen niet betaalde drank een winkel aan de Raadstede verlaten. Winkelpersoneel zag dit en de man werd tegengehouden. De man werd hierdoor erg agressief en werd door de gewaarschuwde agenten geboeid vervoerd naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Lastige man

NIEUWEGEIN- Op dinsdagavond werd een man aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Omstreeks 19.45 uur kreeg de politie de melding dat een 34-jarige man uit Nieuwegein zich lastig gedroeg bij een woning aan de S-Gravenhoutseweg. De agenten gingen ter plaatse en troffen hem in de omgeving aan. Hij reed in zijn auto en bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij werd aangehouden en blies op het bureau 715 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Spuiter aangehouden

HOUTEN- Op dinsdagavond werd een jongen aangehouden omdat hij graffiti had gespoten. Omstreeks 20.50 uur was een agent aan het surveilleren in de omgeving van de Guldenslag. Hij hoorde van een voorbijganger dat hij een school op dat moment graffiti op de muur werd gespoten. De agent ging direct die kant op maar de verdachte was al verdwenen. Na een klein onderzoek werd de spuiter, 17-jaar uit Houten, aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij is bekende de zaak.