Binnensticht, 10.20 uur

Utrecht 07-07-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Straatroof

ZEIST - Op de Rozenstraat vond dinsdagavond een beroving van een fiets plaats waarbij een jongen het slachtoffer werd.

Een 13-jarige jongen uit Zeist wilde omstreeks 20.40 uur op de Rozenstraat zijn fiets van het slot halen en wegrijden. Plotseling kwam een onbekend gebleven jongen naar het slachtoffer toelopen en duwde hem aan de kant. Hierop werd zijn fiets uit zijn handen getrokken en fietste de verdachte weg in de richting van de Bergweg.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze beroving. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Binnensticht, tel.: 0900 - 88 44.

Woninginbraak

DE BILT - Bij een woning aan de Looijdijk vond dinsdagavond een inbraak plaats waarbij door getuigen drie vrouwen zijn gezien.

De inbraak moet gepleegd zijn tussen 19.10 en 19.25 uur. Getuigen hebben gezien dat drie vrouwen de woning binnengingen. Uit onderzoek is gebleken dat de vrouwen de woning hebben doorzocht en sieraden hebben weggenomen.

Signalement: drie vrouwen van vermoedelijk Hindoestaanse afkomst, leeftijd tussen de 18 en 22 jaar, normaal postuur, tussen de 1.60 en
1.70 meter lang. Eén van de vrouwen had een opvallend rond gezicht. Wat de getuigen opviel is dat de vrouwen overdreven waren opgemaakt. Heeft u informatie belt u dan naar de politie van het district Binnensticht, tel.: 0900 - 88 44.

Snelheidscontrole

BUNNIK - Op de Achterdijk heeft de politie dinsdag een snelheidscontrole uitgevoerd. Tussen 11.00 en 12.00 uur schreef de politie bekeuringen uit voor het overschrijden van de maximum snelheid (10x), het niet dragen van de helm (2x) en het niet handenvrij bellen (1x).