OAWS

Bestuurswisseling OAWS

Bestuurswisseling Brancheorganisatie voor Werving, Search en Selectie OAWS

Baarn, 7 juli 2004 - Door de Algemene Ledenvergadering van OAWS Brancheorganisatie voor Werving, Search en Selectie zijn vier nieuwe bestuursleden benoemd. Tot penningmeester is benoemd drs. Jacqueline van Bree (Interselect). Zij volgt ir. Paul Fontijn (Search & Solutions) op. De themabijeenkomsten en de ledenwerving zijn voortaan in handen van mr. Roelant van Barneveld (Leaders Trust International). Voor een nieuw beleidsterrein om binnen OAWS afzonderlijke secties in te richten voor Werving, Search en Selectie is drs. Peter Crul (Stanton Chase International) verantwoordelijk. De communicatie van OAWS wordt bestuurlijk verzorgd door drs. Barbara Röell (Dicke Röell Breedveld). Alle benoemingen gelden voor een periode van twee jaar.

Gelijktijdig met deze benoemingen zijn afgetreden Rudolf Caspers (Rudolf Caspers B.V.), Cees van Dijl (Interaction) en Bob de Groot (Ebbinge & Company).

De voorzittershamer en de externe woordvoering blijven in handen van dr. Paul Nobelen, secretaris van de OAWS is Peter Otten ECAM en aanblijvend lid van het bestuur is drs. Monique Brummans (Diemen & Van Gestel).

De OAWS telt per 1 juli 2004, zevenendertig organisaties op gebied van Werving, Search en Selectie.


---