Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


7 juli 2004


WARNVELD - Motorrijder gewond door aanrijding


Een 31-jarige motorrijder uit Zutphen raakte dinsdagmorgen op de kruising Rijksstraatweg / Vordenseweg gewond door aanrijding met een 30-jarige plaatsgenote in een auto. De vrouw reed rond 07.20 uur vanaf de Vordenseweg de Rijksstraatweg op en gaf de motorrijder geen voorrang. De man liep verwondingen aan zijn rechterbeen op. Hij werd met een ambulance naar het Spittaal vervoerd. Daar bleek hij zwaar gewond te zijn aan zijn been en de man is inmiddels geopereerd.


ZUTHEN - Man valt met scootmobiel


De politie heeft dinsdagmiddag een ongeval op de Den Elterweg behandeld, waarbij een 70-jarige man uit Brummen gewond raakte. Het slachtoffer werd omstreeks 14.30 uur kennelijk gesneden door drie onbekende mannen op de racefiets, hij raakte uit balans en kwam met zijn scootmobiel ten val. Hij kwam met zijn been vast onder het voertuig terecht. Omstanders verleenden de man eerste hulp. Ambulancepersoneel behandelden het slachtoffer aan een wond aan zijn rechter been. De politie zoekt contact met de onbekende fietsers.


TERWOLDE - Gewonden door aanrijding


Bij een aanrijding zijn dinsdagmiddag op de Kadijk twee gewonden gevallen. Een 48-jarige motorrijdster uit Apeldoorn reed rond 14.30 uur over de Kadijk toen een 53-jarige vrouw uit Dreibergen Rijsenburg plotseling de rijbaan overstak. De motorrijdster kon de voetgangster niet meer ontwijken en een aanrijding was het gevolg. Beiden raakten gewond. Enkele artsen van de Van der Molen-kliniek verleenden eerste hulp. Een ambulance bracht de voetgangster met onbekend letsel naar het Geertruidenziekenhuis in Deventer en een andere ambulance bracht de motorrijdster met vermoedelijk een gebroken enkel naar het Lukasziekenhuis in Apeldoorn.


EERBEEK - Diefstal van shovel

Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag vanaf de Loubergweg een shovel gestolen. De daders knipten de kettingen van de toegangspoort op het terrein door en namen de shovel in zijn geheel mee. De politie stelt een onderzoek in.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --