Ingezonden persbericht


Amsterdam, 7 juli 2004

P E R S B E R I C H T

ECgroup neemt CLM ICT management over

ICT-dienstverlener ECgroup heeft CLM ICT management, gespecialiseerd in het leveren van projectmanagement, servicedesk diensten, on-site en remotebeheer aan onder meer gemeentelijke instellingen, non-profit organisaties alsmede de financiële sector, overgenomen.

Met de aansluiting bij de ECgroup biedt CLM -mede door uitbreiding van haar diensten portfolio- zowel haar klanten als medewerkers aanzienlijk meer mogelijkheden voor de toekomst.

De activiteiten worden ondergebracht bij het managed services onderdeel van ECgroup (ECsystem). De vestiging in Apeldoorn zal worden gecontinueerd. Vijftien medewerkers zullen de overstap naar ECgroup maken, waardoor het totale personeelsbestand op 75 komt.

"Met de overname van CLM bouwen we onze expertise in het beheren en onderhouden van bedrijfskritische informatiesystemen - Outsourcing - sterk uit," aldus managing director Mike Dawud van ECgroup. "Bovendien beschikt CLM over hoog gekwalificeerde consultants die de efficiency, kwaliteit en flexibiliteit van integrale bedrijfsprocessen met behulp van ICT kunnen overnemen en verbeteren. ECgroup neemt door deze strategische overname een belangrijke stap op de groeiende Outsourcing & Managed Services markt"

Over ECgroup B.V.
ECgroup is een onafhankelijke ICT dienstverlener die o.a. bedrijfskritische innovatietrajecten uitvoert als detacheerder van (senior) ICT consultants en ontwikkelaars. Thuis in Internet, mobiele communicatie, systeemintegratie, information systems management en webservices. ECgroup levert zijn diensten aan vele in Nederland opererende bedrijven, waaronder een aantal multinationals.

Neem voor meer informatie contact op met Jan Klooster ECsystem BV, tel: 055-5260650 of kijk op www.ecgroup.nl.

---- --