Ingezonden persbericht


Brocade in leiderskwadrant voor SAN Fibre Channel Switches

Krachtig partnernetwerk en klantenbestand stimulans voor uitbreiding productlijn

Tilburg, 7 juli 2004 - Brocade Communications Systems, Inc. is door Gartner in het 'Leaders Quadrant' voor Storage Area Network (SAN) Fibre Channel (FC) Switches geplaatst. Volgens het Magic Quadrant-rapport van onafhankelijk marktonderzoek- en adviesbureau Gartner presteren 'Leaders' goed en hebben ze een duidelijke visie op marktontwikkelingen voor SAN Fibre Channel Switches. Bovendien werken ze voortdurend aan de consolidatie van de huidige marktpositie. Gartner beoordeelt organisaties in het Magic Quadrant-rapport op basis van hun bedrijfsstrategie en het vermogen om deze te vertalen naar concrete producten en diensten.

De positie van Brocade in het leiderskwadrant is in 2004 versterkt door de verbetering en uitbreiding van de complete productlijn. Daarnaast zijn vijf nieuwe productplatforms geïntroduceerd die door OEM- en channel-partners van Brocade op de markt gebracht worden. Met de productintroducties gedurende de eerste helft van dit jaar bevestigde de organisatie zijn positie als dé leverancier van entry- en mid-range FC-switches. Daarnaast betrad Brocade de snelgroeiende markt voor blade server SAN-connectiviteit en leverde het bedrijf nieuwe core/director-switch-producten met ondersteuning van het eerste investment protection assurance-programma in de branche.

"In de eerste helft van dit jaar hebben we de grootste vernieuwing en uitbreiding van onze productlijnen uitgevoerd sinds de oprichting van de organisatie", zegt Tom Buiocchi, Vice-president marketing van Brocade. "Hierdoor leveren we nu ook platforms aan storage-networking-eindgebruikers die SAN's gelijktijdig uitbreiden én consolideren. Dit is mogelijk door de gehele organisatie en in nieuwe marktsegmenten. We zijn nu halverwege een serie internationale gebruikersconferenties waar we onze klanten en channelpartners informeren over deze nieuwe platforms. Tot nu toe zijn de reacties zeer positief. Ze zijn met name enthousiast over onze kracht in het consolideren en opschalen van SAN's. Daarnaast is er tevredenheid over het feit dat we onze belofte om investeringen in waardevolle bestaande infrastructuur te beschermen, steeds nakomen."

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.

Ingezonden persbericht