Ingezonden persbericht


Trend Micro benoemt Luc Eeckelaert tot Business Unit Manager Benelux

Utrecht, 7 juli 2004 - Trend Micro, Inc., de vooraanstaande leverancier van netwerkantivirus- en beveiligingssoftware, benoemt Luc Eeckelaert tot Business Unit Manager voor de Benelux. Waar Eeckelaert tot dusver, als Channel Manager, voornamelijk verantwoordelijk was voor het verkoopkanaal van Trend Micro in België en Luxemburg, zal hij in zijn nieuwe functie de volledige verantwoordelijkheid dragen voor het dagelijkse management van de Trend Micro-verkoop- en marketingorganisatie in de Benelux. In die hoedanigheid zal Luc Eeckelaert fungeren als Managing Director en direct rapporteren aan EMEA Sales Director Tom Watson.

"Naast het uitbouwen van de jaarlijkse sterke groei in de Benelux zal Trend Micro ook de dienstverlening naar het kanaal verder optimaliseren, ondersteund met de nodige investeringen", verklaart Luc Eeckelaert over de krachtlijnen van zijn nieuwe opdracht.

"Tegelijkertijd blijven we focussen op onze partners en gaan we tevens lokale activiteiten ontplooien, in het kader van ons onlangs getekende strategische samenwerkingsverband met Cisco."

Luc Eeckelaert heeft ruim tien jaar ervaring met netwerkbeveiliging en IT-security in het algemeen. Hij werkt al bijna twee jaar bij Trend Micro als Channel Manager Belux. Hij heeft in deze regio op succesvolle wijze het verkoopkanaal voor Trend Micro opgebouwd en een schat aan kennis en ervaring opgedaan die hem in zijn nieuwe rol ongetwijfeld van nut zullen zijn. Eeckelaert gaat zijn nieuwe functie uitoefenen vanuit het Trend Micro-kantoor te Diegem.

# # #

Over Trend Micro
Trend Micro is leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten. Het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, het Europese hoofdkantoor in Marlow, Engeland. De producten worden wereldwijd geleverd door Value-Added Resellers en service providers.