Jongen verdacht van dodelijke steekpartij

Sint Agatha 07-07-2004

JONGEN VERDACHT VAN BETROKKENHEID DODELIJKE STEEKPARTIJ

Cuijk De politie heeft woensdagmorgen een 16-jarige jongen uit Cuijk aangehouden. De jongen wordt verdacht van betrokkenheid bij de steekpartij op de camping De Messenmaker in Sint Agatha op 5 mei j.l. Daarbij werd de 43-jarige campingbeheerder dodelijk geraakt.

De verdachte is in zijn ouderlijke woning aangehouden en daar heeft de politie onder leiding van de Rechter Commissaris een huiszoeking verricht. De verdachte die vanmorgen is aangehouden is voor verder onderzoek inverzekeringgesteld.

DNA-profiel

Inmiddels beschikt het rechercheteam dat de dodelijke steekpartij onderzoekt over een DNA-profiel van de dader.

Verdwenen goederen

De politie is nog steeds op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de goederen die bij inbraken vanaf de camping verdwenen zijn. Het gaat om een skelter van het merk Berg, type Super en een elektromotor merk Electro Racer. Verder zoekt de politie naar informatie over twee opblaasbare banden (waterkussens) die achter een boot gehangen kunnen worden. Eén van het merk Straight Line, type Hot Seat en één van het merk Jobe, type Trasher. De goederen zijn ontvreemd tussen 18 april 2004 en 6 mei 2004. De politie vraagt iedereen die iets meer weet over deze gestolen goederen, contact op te nemen met het onderzoeksteam in Cuijk, via 0900-8844.