BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 7 juli 2004

KEANE OPENT SITE VAN WOUT!

Vanaf vandaag, 7 juli, is het radioprogramma Wout! met Wouter van der Goes niet meer alleen elke middag van 16.00 uur tot 18.00 uur op 3FM te ervaren, maar is Wout! 24 uur per dag te beleven via de site wout.bnn.nl. Vanmiddag heeft de Engelse band Keane de nieuwe site van het radioprogramma geopend. De jongens deden dit door op symbolische wijze een lint door te knippen.

Op de site van Wout! zijn de filmpjes van de 'Personal Assistant' Chris Silos te bekijken, kan er gestemd worden op de Urban 40, kan men even relaxen in de koffiekamer en zijn er links naar rare spelletjes en andere grappige sites. Ook kan het publiek van maandag tot en met donderdag beslissen welke opdracht Chris op vrijdag uitvoert. Bovendien is het wel en wee van het programma te volgen via de weblog van producer Fleur van der Kieft.

Sinds 9 juni presenteert Wouter van der Goes dagelijks het nieuwe middagprogramma op 3FM. Muziek speelt meer dan ooit een essentieel onderdeel in deze BNN show. Luisteraars kunnen in het programma stemmen op hun favoriete urbanplaat uit de Urban Top 40 die wekelijks wordt samengesteld. Uit de top drie wordt dagelijks een plaat in de uitzending gedraaid. Daarnaast praat Wouter de luisteraars bij over het meest opvallende (show)nieuws van die dag waarbij het nieuws van bn'ers uit de entertainment- en echte wereld zélf wordt verkregen.

Meer informatie: BNN Communicatie, Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl


---- --