Ingezonden persbericht


InnoConcepts N.V.

Capelle aan den IJssel, 7 juli 2004

INNOCONCEPTS VERBREEDT AANDEELHOUDERSBASIS

InnoConcepts heeft haar grootaandeelhouder Novem International bereid gevonden een pakket van 800.000 aandelen InnoConcepts over te dragen aan een groep strategische investeerders. Dit is 5,5% van het aantal uitgegeven aandelen.

InnoConcepts verwacht dat deze investeerders, met een lange termijn visie op de belegging in het aandeel InnoConcepts, een bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van InnoConcepts.

Novem International heeft aan InnoConcepts kenbaar gemaakt momenteel geen concrete plannen te hebben om haar belang in InnoConcepts verder terug te brengen. Niettemin zal Novem een verzoek van de Raad van Commissarissen van InnoConcepts tot verdere afbouw van het aandelenbelang tot onder de 50% door InnoConcepts telkens serieus in overweging nemen, bijvoorbeeld teneinde toetreding van (institutionele) beleggers te vergemakkelijken.

PROFIEL INNOCONCEPTS

InnoConcepts is een marketingorganisatie die mondiaal een brug slaat tussen innovaties en de markt. InnoConcepts onderscheidt zich hiermee van financiële partijen, die vaak alleen kapitaal verstrekken, en commerciële partijen, die meestal onvoldoende infrastructuur bezitten om ruimte te geven aan innovaties. De ruime ervaring in de marketing van innovatieve producten en technologieën, de financiële slagkracht alsmede het uitgebreide netwerk geven InnoConcepts een aanzienlijk voordeel bij het realiseren van succesvolle marktintroducties.

InnoConcepts heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Engeland, de Verenigde Staten, Canada en Hong Kong. In Azië heeft zij verder diverse partnerships met lokale partijen. Distributie en licensering van haar producten en technologieën vindt plaats naar meer dan 25 landen.



InnoConcepts