MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: Lil' Flip in voorprogramma Wu-Tang Clan

Delft, 25 mei 2004

LIL' FLIP VOORPROGRAMMA WU-TANG CLAN

De Amerikaanse rapper Lil' Flip komt het optreden van de Wu-Tang Clan op 7 juli in de Heineken Music Hall versterken. Hij treedt op als voorprogramma van de legendarische hiphopformatie die bezig is met een comeback-tournee door Europa.

Lil' Flips debuutalbum Leprechaun uit 2000 trok zo veel aandacht dat de 20-jarige rapper er direct een contract bij Universal Records uitsleepte. Het vervolg Undaground Legend, met de hitsingle 'The Way We Ball' maakte hem tot de meest veelbelovende rapper uit het zuiden van de States en bracht hem nationale erkenning.

Na zijn succes in 2002 werd het even stil rond 'The King of Freestyle'. Maar nu is Lil' Flip helemaal terug met zijn dubbel-cd U Gotta Feel Me. Met guest appearances van onder meer Ludacris en Killer Mike en de aanstekelijke hit 'Game Over' is zijn internationale doorbraak dichterbij dan ooit tevoren.

Wu-Tang Clan
+ support act Lil'Flip

Woensdag 7 juli 2004
Heineken Music Hall Amsterdam
aanvang: 20.00 uur
entree: EUR 34

Kaartverkoop is reeds gestart bij Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.