MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl


Delft, 28 april 2004

Seal terug in nederland

De Londense zanger Seal is op donderdag 8 juli aanstaande voor de tweede keer dit jaar in Nederland te zien. Wegens het enorme succes van zijn concert in maart keert Seal terug voor een tweede live performance in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor An Evening with Seal start zaterdag 10 mei.

Aanleiding voor de concerten is het nieuwe en vierde album van Seal met daarop de hit Get It Together. Een up tempo Seal nummer waarmee hij met zijn doorrookt klinkende stem melancholie en hoop tegelijk weet te suggereren.

De eerste top 3 single van Seal dateert van 1990 Killer, het nummer dat hij samen met housemuzikant Adamski maakte. Zijn tweede nummer Crazy was solo en bereikte de nummer 1 notering in vele landen. Seal is vanaf dan een ster en ook zijn eerste album is een groot succes. In 1995 scoort hij weer een megahit met Kiss From A Rose. Met het nieuwe album is hij niet over een nacht ijs gegaan. Nadat het hele album geschreven en opgenomen was, bleek hij achteraf toch niet tevreden en is hij weer opnieuw begonnen. Maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn. My songs are like kids, I love them all. I encourage them to grow, to reach their potential, and then send them out into the world, aldus Seal.

An Evening with Seal

Donderdag 8 juli 2004
Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: 36 euro (exclusief servicekosten)

www.seal.com

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250(45 cpm), www.ticketservice.nl, Pepsi Stage Lijn 0900-0194 (40 cpm), Uitlijn 0900-0191 (40 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.