Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 9 juni 2004

Hans Klok keert terug in Zomertheater Duinrell met "internationale magic show"

In de maanden juli en augustus is er weer een spetterende zomershow in het Zomertheater op Attractiepark Duinrell. Dit jaar staat niemand minder dan meesterillusionist Hans Klok op de planken. Ruim tien jaar geleden kwam zijn grote doorbraak met zijn eerste show in dit theater.

Spectaculaire show
Na een succesvol tournee door Europa, treedt Hans Klok van 8 juli tot en met 22 augustus aanstaande driemaal per dag, zeven dagen per week op in het Zomertheater. De show, een selectie uit zijn grote theatershows, laat zich in drie woorden omschrijven: snel, groots en spectaculair! De klassieke 'glazen kist' zorgt voor opzienbarende verdwijningen en verwisselingen van zijn assistentes, maar ook van hem zelf. Natuurlijk betrekt Hans Klok iemand uit het publiek bij zijn show en komen er succesnummers, zoals de 'vuursperenact', voorbij.

Grote doorbraak
Zowel Duinrell, als Hans Klok zijn zeer verheugd dat hij weer op Attractiepark Duinrell te zien zal zijn. In 1992 en 1993 was Hans Klok in het hoogseizoen dagelijks op Duinrell te zien. Daarna groeide hij uit tot een wereldberoemde illusionist.



Ingezonden persbericht