Nederlandse Spoorwegen Uitreiking eerste Railrunnerpolsbandjes door NS

UITNODIGING

De zomervakantie staat voor de deur! Veel mensen gaan gezellig en comfortabel per trein een dagje naar het strand, een pretpark of ander evenement.

NS zorgt deze zomer extra voor haar allerkleinste reizigers. In samenwerking met de reddingsbrigades en EHBO-posten deelt NS op vier grote stranden (Zandvoort, IJmuiden, Katwijk en Hoek van Holland) Railrunnerpolsbandjes uit. Ook bij pretparken en evenementen worden de Railrunnerpolsbandjes uitgereikt. Door een paar gegevens in te vullen op deze waterbestendige bandjes kunnen verdwaalde kindjes snel bij hun ouders/verzorgers worden teruggebracht. De Railrunnerpolsbandjes worden uitgedeeld in een speciaal kokertje waar ook een gratis Railrunnerkaartje in zit. Het Railrunnerkaartje is gedurende de hele zomerperiode geldig.

Op donderdag 8 juli aanstaande worden op station Zandvoort de eerste kokertjes feestelijk uitgereikt. Het jongste promotieteam van Nederland, bestaande uit 23 schoolkinderen uit Zandvoort, gaat de kokertjes uitdelen aan leerlingen van de De Nicolaasschool uit Zandvoort. De heer Hogendoorn - Wethouder Toerisme voor de Gemeente Zandvoort - ontvangt uit handen van de Railrunnerhaas en Herman van Tongeren - regiodirecteur NS - de eerste doos met polsbandjes ten behoeve van de EHBO in Zandvoort .

Graag nodig ik u uit om bij deze feestelijke uitreiking aanwezig te zijn. Het officiële programma start om 10.10 uur, ontvangst op station Zandvoort is vanaf 9.45 uur.

Wilt u mij laten weten of ik op uw komst mag rekenen? Voor meer informatie of aanmelding kunt u mij bereiken op telefoonnummer 020 - 206 74 04 of via e-mail carola.belderbos@ns.nl

Met vriendelijke groet,

Carola Belderbos
Nederlandse Spoorwegen