Ingezonden persbericht


nieuw verschenen

safety & security, Katernenreeks die beveiliging en veiligheid koppelt!

Safety & Security is een nieuwe uitgave van Kluwer. Safety & Security bestaat uit een aantal katernen die een praktische leidraad vormen om invulling te geven aan veiligheids- en beveiligingsvraagstukken. Onderwerpen als brandbeveiliging, toegangscontrole, CCTV, Arbo, het Bouwbesluit en NEN normeringen worden besproken.

Safety & Security behandelt de vakgebieden beveiliging en veiligheid vanuit een integraal perspectief. Hiermee heeft de uitgave een primeur in de (beveiligings)branche. Nog niet eerder verscheen een uitgave die beide vakgebieden aan elkaar koppelde.

Safety & Security biedt concrete oplossingen voor problemen uit de dagelijkse praktijk. Vanuit een theoretische achtergrond wordt stapsgewijs toegewerkt naar een praktische oplossing. In één oogopslag krijgt men inzicht in de acties die ondernomen moeten worden om de veiligheid te waarborgen, wie hiervoor verantwoordelijk is en aan welke wet- en regelgeving voldaan moet worden.

Safety & Security is bestemd voor security managers, hoofden beveiliging, facility managers, hoofden interne & civiele dienst, trainers en adviseurs en verder iedereen die belast is met de opzet en uitvoering van veiligheid en beveiliging.

Meer informatie over Safety & Security is te vinden via onze online shop: www.securitymanagement.nl/shop

Noot voor de redactie,