Binnensticht, 10.30 uur

Utrecht 08-07-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Dodelijke aanrijding

BOSCH EN DUIN- Op de Tolhuislaan vond woensdagavond een ernstig verkeersongeval plaats. Omstreeks 19.45 uur reed een 43-jarige automobilist uit Bilthoven over de Tolhuislaan. Vermoedelijk door het slechte weer en de hoeveelheid water op de weg verloor de man de macht over het stuur en botste tegen een boom. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Rijden onder invloed

ZEIST- Op donderdagochtend werd een automobilist aangehouden. Omstreeks 00.30 uur werd een 64-jarige automobilist uit Laren gecontroleerd op de Schaerweijdelaan. De man bleek teveel te hebben gedronken en blies op het bureau 410 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en kreeg daarnaast nog een rijverbod van 3 uur.

Snelheidscontrole

ZEIST- Op de Arnhemse Bovenweg werd woensdagmiddag van 14.00 tot 15.15 uur gecontroleerd op snelheid. In totaal passeerden hier 460 voertuigen en reden er 21 te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 kilometer per uur. Naast de snelheidovertreders kregen 14 automobilisten een bekeuring, omdat ze de autogordel niet droegen en 1 bromfietser werd bekeurd, omdat hij nog geen 16 jaar was.