Politie Twente

Persberichten Politie Twente 8 juli 2004

Fietser gewond

Fietser raakt gewond bij aanrijding met personenauto

Tubbergen

Woensdagmiddag 7 juli omstreeks 16.30 uur stond een 63-jarige man uit Geesteren met zijn auto stil in de Oranjestraat in Tubbergen. Hij reed op een gegeven moment achteruit en verleende bij deze manoeuvre geen voorrang aan een 72-jarige fietsster uit Tubbergen. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarna de 72-jarige vrouw ten val kwam. Zij werd met beenletsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (bps: 04-084515)

Eenzijdig ongeval met letsel

Automobilist raakt gewond nadat hij met zijn voertuig uit de bocht vloog en in de sloot belandde

Hengelo

Woensdagavond 7 juli reed een 25-jarige automobilist uit Delden omstreeks 22.40 uur over de A35 in Hengelo. Door nog onbekende oorzaak vloog de auto uit de bocht en belandde op de kop in de sloot. De 25-jarige bestuurder liep nekklachten op en werd voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. (bps: 04-084627)

Aanhouding na mishandeling

Politie houdt verdachte aan voor poging doodslag cq zware mishandeling

Oldenzaal

Woensdag 7 juli stapte een 26-jarige vrouw uit Oldenzaal omstreeks 18.30 uur met een aantal bekenden, waaronder een 32-jarige man uit Hengelo, in een auto aan de Anjerstraat in Oldenzaal. Net voordat de groep wilde vertrekken, kwam haar 39-jarige ex-vriend uit Oldenzaal in een auto aanrijden. Hij stapte uit en liep al schreeuwend en met een schroevendraaier in zijn hand op de auto af, waarin zijn ex zat. Hij probeerde de auto te openen maar dit kon door een van de bekenden van de vrouw verhinderd worden door de auto af te sluiten. De 32-jarige man stond op dat moment echter nog buiten de auto en probeerde met een stok de 39-jarige man van zich af te houden. Tussen beiden ontstond een worsteling, waarbij de 39-jarige man de 32-jarige met de schroevendraaier verwondde en er vervolgens in zijn auto vandoor ging. De 32-jarige man werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie hield de 39-jarige verdachte nog diezelfde avond om 21.00 uur in een woning in Oldenzaal aan. Hij is opgesloten en zal in verzekering worden gesteld. Nader onderzoek volgt. (bps: 04-084556)

Ageeth Doldersum: 053-4555588


---- --