Ingezonden persbericht


Corendon? schrijf dat maar op je shirt!

Sponsorovereenkomst met fc eindhoven verlengd

Haarlem, 7 juli 2004. Het komende voetbalseizoen treedt Corendon weer op als shirtsponsor en is prominent aanwezig in het Jan Louwers Stadion, de thuisbasis van FC Eindhoven. Corendon Vliegvakanties - marktleider op het gebied van reizen naar Turkije - heeft de sponsorovereenkomst verlengd; de actieve reisorganisatie is reeds sinds de winterstop aan de Gouden Gids Divisionist verbonden.

Helemaal thuis
Zowel FC Eindhoven als Corendon zijn zeer tevreden zijn over de gemaakte afspraken: "We waren op zoek naar een sportieve omgeving voor de promotie van onze golf- en bridgevakanties naar Turkije. Het stadion en de ambiance van FC Eindhoven past hier goed bij, vandaar dat we besloten hebben de samenwerking voort te zetten. Daarnaast voelen wij ons al helemaal thuis bij FC Eindhoven!" aldus Atilay Uslu, Directeur van Corendon.

Betrokkenheid
Voor FC Eindhoven is de sponsordeal met Corendon hèt voorbeeld van hoe sportsponsoring ingevuld moet worden. Manager Commerciële Zaken Martijn Bakker is zeer enthousiast over de grote betrokkenheid van Corendon bij de club: "Het klikte meteen goed, onze samenwerking heeft dit alleen maar versterkt. Corendon heeft al diverse reizen voor onze sponsors en supporters beschikbaar gesteld en enige tijd geleden was een complete persdelegatie uit Turkije in ons stadion aanwezig. Dat zijn de zaken die een sponsoring overeenkomst de moeite waard maken! Ik ben er dan ook van overtuigd dat de banden door deze nieuwe overeenkomst nog verder verbeteren!"

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije. Zie ook www.corendon.nl.



Ingezonden persbericht