Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


08 juli 2004


Apeldoorn - gewonde bij belletje trekken.

Op woensdag (07-07), rond 20.15 uur raakte een 14-jarige jongen uit Apeldoorn zwaar gewond aan zijn arm tijdens het "belletje trekken" bij een woning in de wijk de Maten.
Toen de bewoner de deur open wilde doen, rende de knaap weg en gleed uit over een deurmatje waarna zijn arm door de deurruit ging en hij zijn onderarm openhaalde.
Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het Lukasziekenhuis en aldaar behandeld.


Apeldoorn - politie zoekt getuigen van verkeersongeval.
Op woensdag (07-07) vond er rond 18.30 uur, een aanrijding plaats tussen een auto en een motorfiets aan de Thannhauserstraat. De 35-jarige automobilist reed achterwaarts de parkeerplaats van het winkelcentrum op en de 44-jarige motorrijdster reed vanaf het naastgelegen tankstation richting straat. De motorrijdster kwam ten val en klaagde over pijn aan het hoofd. Omdat de betrokkenen een verschillende visie over het ongeval hebben zoekt de politie getuigen van dit ongeval. Reacties kunnen worden gemeld op telefoonnummer 0900 - 8844


Apeldoorn - dure zonnebril.

Op woensdag (07-07), werd er rond 11.00 uur, een 75-jarige man uit Klarenbeek betrapt op het stelen van een zonnebril in een winkel aan het Musketiersveld. De man kreeg een boete van E 125,- en deed afstand van de zonnebril. Daarnaast kreeg de man een ontzegging van een jaar om in deze winkel tekomen.


Apeldoorn - xtc-pillen aangetroffen.

De politie heeft op woensdag (07-07) rond 15.00 uur bij een projectcontrole een 30-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op het Marktplein terzake het nuttigen van alcoholische drank op straat. Na aanhouding bleek de man zakje met 15 xtc-pillen in zijn bezit te hebben.
De pillen werden in beslag genomen en de man werd na verhoor heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Einde berichten


Nadere informatie:

Anton de Ronde

055 - 548 6052


---- --