2e persbericht van donderdag 8 juli 2004

Eindhoven 08-07-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontroles

Bij verkeerscontroles op de Karel de Grotelaan, de Geldropseweg en de Aalsterweg zijn donderdagochtend in totaal 43 bekeuringen uitgedeeld: 20 voor snelheidsovertredingen, 19 voor rijden door rood licht, en vier voor overige overtredingen.

Budel: Dode bij explosie

Bij een explosie bij een bedrijf aan de Bergbosweg is donderdagochtend een man om het leven gekomen. De melding kwam rond 11.00 uur bij de politie binnen. De hulpdiensten zijn meteen ter plaatse gegaan. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend evenals de oorzaak van de ontploffing. De afdeling Forensisch Technisch Onderzoek van Politie Brabant Zuid-Oost is bezig met een uitgebreid onderzoek.

Deurne: Collectante aangehouden

Een 22-jarige vrouw met de Poolse nationaliteit is donderdagmiddag aangehouden op de Vlierdenseweg. Bij de politie was de melding binnengekomen dat ze bij woningen aan het collecteren was ten behoeve van haar eigen studie. Omdat ze daarvoor geen vergunning heeft, werd ze aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor op het bureau is ze met een proces-verbaal weer heengezonden.

Veldhoven: Bestolen van beurs

Een vrouw van 86 jaar uit Veldhoven is donderdagmiddag bestolen van haar portemonnee. Ze merkte dat de beurs uit haar tas was weggenomen toen ze rond 13.30 uur wilde betalen bij een winkel aan de Braak. Er zat ongeveer 35 euro in.