Politie Zeeland


Z-6006-2004 Klapband in Westerscheldetunnel

Op donderdagochtend omstreeks 07.30 uur is de oostelijke tunnelbuis van de Westerscheldetunnel afgesloten geweest.
Dit was tengevolge van een vrachtauto met pech. De vrachtauto had, op zijn weg in de richting van Borssele, een klapband gekregen. De vrachtauto moest, tegen de rijrichting in, weggetakeld worden en derhalve moest een tunnelbuis worden afgesloten.


Z-6007-2004 Aanrijding in Hulst

Op donderdagmorgen omstreeks 10.00 uur heeft op de Zoetevaart in Hulst een aanrijding plaatsgevonden waarbij alleen materiele schade was.
Een 77-jarige Belgische automobiliste reed over de Zoetevaart en op diezelfde weg kwam haar een 35-jarige automobilist uit Hulst tegemoet. Mogelijk heeft een van de betrokkenen niet voldoende rechts gehouden, waardoor van beide auto's de buitenspiegels tegen elkaar klapten.


Z-6008-2004 Verkeerscontrole in Kloosterzande

Op de Hulsterweg in Kloosterzande is donderdagmorgen een gordelcontrole gehouden. Van de vijftig automobilisten die werden gecontroleerd, hadden er drie hun gordel niet om.


W-6009-2004 Diefstal uit auto's Walcheren

In Domburg, in de J.W. Schuurmanstraat, is in de nacht van woensdag op donderdag in een auto ingebroken.
Uit de auto werd geluidsapparatuur weggehaald met een waarde van enkele honderden euro's.

Ook werd geluidsapparatuur weggenomen uit een geparkeerde auto aan de Melsesweg in Zoutelande.


Z-6010-2004 Diefstal uit auto in St. Jansteen

In de Hemelstraat in Sint Jansteen zijn woensdagochtend tussen 10.45 en 11.00 uur waardepapieren uit een geparkeerde auto weggenomen.
De eigenaar van de auto, een 72-jarige man uit de gemeente Hulst, had verzuimd zijn auto af te sluiten terwijl hij een boodschap ging doen.


W-6011-2004 Diefstal videoapparatuur Middelburg

Op donderdagmiddag omstreeks 14.00 uur is op de Markt in Middelburg een 45-jarige man uit Arkel beroofd van videoapparatuur.
Hij zat bij een horecagelegenheid op de Markt op het terras en had zijn spullen naast zich op de grond gelegd. Toen de man weg wilde lopen kwam hij tot de ontdekking dat de tas waarin hij de videoapparatuur had zitten, weggenomen was.





Politie Zeeland