Politie Zeeland


O-6012-2004 Bromfietscontrole in Goes

Op donderdag is een bromfietscontrole gehouden op verschillende plaatsen in Goes.
In totaal zijn elf brommers bekeurd waar het vermogen te hoog van was. Een bromfiets werd in beslag genomen, omdat deze mogelijk van diefstal afkomstig was. Dit wordt door de politie verder onderzocht.


O-6013-2004 Kop-staart aanrijding Schouwen Duiveland

Op de N59 in Schouwen Duiveland heeft donderdagmiddag rond 15.30 uur een aanrijding plaatsgevonden waarbij twee auto's beschadigden en een bestuurder letsel opliep.
Een 32-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen Duiveland reed op de N59. Achter haar reed een 28-jarige automobilist uit Dongen. De vrouw moest plotseling remmen, daardoor reed de man uit Dongen achterop haar auto. De vrouw raakte gewond bij de aanrijding en moest met de ambulance overgebracht worden naar het ziekenhuis.


W-6014-2004 Bedrijfsongeval Ritthem

In een bedrijf aan de Ritthemsestraat in Ritthem heeft een bedrijfsongeval plaatsgevonden.
Een man was bezig met een schuurmachine waar wat vonken vanaf sprongen. Deze vonken kwamen in een verfblik terecht dat hierdoor in brand vloog. De man wilde het verfblik oppakken en, doordat het blik zo warm was, liet hij deze uit zijn handen vallen. Hierdoor droop de brandende verf over zijn kleding en veroorzaakte tweedegraads brandwonden op de benen en handen van de man.


W-6015-2004 Roodlichtcontrole Middelburg

Op donderdag is een roodlichtcontrole gehouden op de Schroeweg in Middelburg en op de Middelburgsestraat in Koudekerke.
Op de Schroeweg werden 576 auto's gecontroleerd. 14 bestuurders reden door het rode licht en 16 bestuurders gebruikten de busbaan terwijl dit niet is toegestaan.
Op de Middelburgsestraat werden 458 automobilisten gecontroleerd en hier reden 33 door rood licht.


O-6016-2004 Diefstal uit school

Op donderdagmiddag is een portemonnee weggenomen vanuit een school in Goes-Zuid.
In de portemonnee, die in een tas zat, die onbeheerd in de garderobe was achtergelaten, zaten onder andere een identiteitskaart en een bankpasje.

W-6017-2004 Bekeurd voor rijden met ongeldig rijbewijs
Op de Grevelingenstraat in Middelburg is proces-verbaal opgemaakt tegen een 37-jarige man uit Middelburg.
Surveillerende agenten zagen de man rijden en hielden hem staande om de papieren te controleren. Bij deze controle bleek dat de man niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.