Politie Zeeland


Z-6022-2004 Bromfietscontrole Sas van Gent

In Sas van Gent, in de Papegeulestraat, is een bromfietscontrole gehouden op donderdagavond.
Tijdens deze controle werden vier bromfietsen uit het verkeer genomen voor technisch onderzoek. Er werd 4 keer proces-verbaal opgemaakt omdat bestuurders hun helm niet droegen. 2 keer werd een bekeuring uitgeschreven omdat de bestuurders van de brommers niet in het bezit waren van een bromfietscertificaat en 2 keer werd verbaal opgemaakt terzake het niet verzekerd zijn van de bromfiets.


R-6023-2004 Verkeerscontroles in de regio

Tijdens verkeerscontroles in de regio zijn diverse bekeuringen uitgeschreven.
Bij een controle in de Westerscheldetunnel werd 1 bekeuring uitgeschreven omdat een bestuurder van een auto inhaalde in een inhaalverbod, 1 bekeuring voor het rijden in strijd met een dwangpijl, 1 bekeuring voor gevaarlijk inhalen waarbij bijna een aanrijding volgde.
Op de N254 bij 's-Heer Arendskerke werden drie automobilisten bekeurd die geen gordel droegen. In Ellewoutsdijk op de N62 werd 1 bekeuring uitgeschreven voor iemand die inhaalde over een verdrijvingsvlak.


O-6024-2004 Diefstal uit auto Rilland

Een 34-jarige vrouw is donderdagmiddag tussen 16.45 en 16.50 uur het slachtoffer geworden van een diefstal.
Zij had haar auto even neergezet op de Zimmermanweg in Rilland om een telefoontje te plegen. Vijf minuten later kwam zij terug bij haar auto en toen bleek dat er in de auto was ingebroken.
Uit de auto is een tas gestolen met daarin o.a. geld, bankpassen en een identiteitskaart.


O-6025-2004 Diefstal uit auto Rilland

Uit een personenauto die geparkeerd stond op de Oesterdam in Rilland is op donderdag tussen 19.00 en 20.30 uur kleding weggenomen.
De eigenaar van de auto, een 41-jarige Belg, had zijn auto geparkeerd omdat hij wilde gaan surfen. Toen hij bij de auto terug kwam bleek dat er was ingebroken. De schade bedraagt enkele honderden euro's.





Politie Zeeland