Gemeente Woudrichem

08/07/2004
Theater 2005

Op initiatief van de gemeente Woudrichem zijn de verschillende toneelverenigingen die de gemeente rijk is een samenwerkingsverband aangegaan om gezamenlijk een toneelvoorstelling te maken en deze op te voeren in de zomer van 2005.

Het wordt een bijzondere voorstelling, niet alleen vanwege de uitzonderlijke samenstelling en grootte van de spelersgroep, maar ook omdat de groep gaat spelen onder leiding van een professionele theatermaker. Interessant is tevens dat het stuk wordt gespeeld 'op locatie', dat wil zeggen dat op de plaats waar gespeeld wordt de natuurlijke omgeving en bebouwing als decor gebruikt wordt. Het wordt een wervelende voorstelling voor een grote groep met 35 rollen, waarbij spectaculaire zaken niet geschuwd zullen worden.

De repetities starten in september en zullen plaatsvinden op de maandagavonden. Vanaf januari 2005 wordt er ook op dinsdagavond vaak extra gerepeteerd.

Spelers gezocht
De vertegenwoordigers van toneelverenigingen Juliana, Wispel en de Vriendenkring, die samen het voorbereidende werk hebben verricht, nodigen u van harte uit de spelersgroep te komen versterken. Toneelervaring is geen vereiste, wel een groot enthousiasme. Wilt u niet meespelen maar wel achter de schermen een rol spelen door de helpende hand te bieden, dan bent u ook van harte welkom.

Meer informatie of aanmelding
Voor inlichtingen of aanmeldingen kunt u zich richten tot 23 juli aanstaande tot Siert Hoeksema, shoeksema@woudrichem.nl (0183) 30 81 42.
Vanaf 26 juli kunt u terecht bij Claran Wielenga, communicatie@woudrichem.nl (0183) 30 81 27.