Nighttown Rotterdam

VR 09.07 SKA-NIGHT: THE RACKET + STENCHTOWN (T)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Wie heeft er niet eens staan hossen als een bezetene aan het einde van een popfestival? De meeste festivalprogrammeurs eindigen zo'n dag namelijk graag met lekkere uptempo ska en reggae, omdat dat nu eenmaal feestmuziek bij uitstek is. Nighttown organiseert voor de liefhebbers van bier, blazers en (mee-)blèren 9 juli een avond met twee ska-toppers: The Racket en Stenchtown.

The Racket beschrijft haar muziek als een mix van ska, retro-rock en punk. Op het podium is de band op haar best volgens de bio. En dat is zeker zo! De catchy melodieën en meezingers kietelen iedere dansspier in je lichaam. Frontvrouw Ellen verstaat het entertainmentvak goed, want het hoogtepunt van iedere show is een interactieve jam tussen band en publiek onder leiding van de zangeres.

Stenchtown combineert ska en reggae tot een energieke muziekshow. De muziek van het zestal bestrijkt het hele gebied tussen old-style Jamaican ska, vette rock-riffs en laidback reggae. Soms zelfs binnen één liedje! Dansbaarder dan dat . . . ach, dat hoeven we niet meer uit te leggen.

VR 09.07 THE RACKET + STENCHTOWN

Aanvang 20.00 uur

EUR 5,-

www.nighttown.nl / www.stenchtown.nl / www.theracket.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl

---- --