KAS BANK

PERSBERICHT
8 juli 2004

Kempen & cO. kiest kas bank voor wereldwijde
clearing , settlement en custody

Kempen & Co. heeft de KAS BANK gekozen als General Clearing Member voor Euronext en voor wereldwijde settlement en custody, met name in Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Voorts zal KAS BANK de global custody voor Kempen's huisfondsen, zoals de Orange Funds, verzorgen.

De overdracht krijgt op 9 juli a.s. zijn beslag. Vice-voorzitter van de Raad van Bestuur Th. van Heese: "Wij zijn bijzonder blij met de komst van Kempen, één van de meest gerespecteerde huizen in Europa. De keuze voor KAS BANK is een bevestiging van onze kwaliteit als aanbieder van effectendiensten in Europa aan institutionele beleggers en financiële instellingen."

C. van Herwaarden, directeur Operational Services bij Kempen: "Kempen is continu bezig haar dienstverlening te verbeteren. We hebben daarbij voor de KAS BANK gekozen vanwege hun professionele dienstverlening wereldwijd en hun aanwezigheid als General Clearing Member op diverse Europese beurzen."

Profiel KAS BANK

De KAS BANK is een solide, gespecialiseerde Europese bank met een breed scala aan modulaire effecten- en informatiediensten.

Profiel Kempen & Co.
Kempen & Co. is een toonaangevende Nederlandse merchant bank met activiteiten op het gebied van vermogensbeheer, effectenbemiddeling en corporate finance. Kempen & Co. biedt diverse gespecialiseerde financiële diensten aan ten behoeve van institutionele beleggers, ondernemingen, financiële instellingen, (semi)overheidsinstellingen, stichtingen en vermogende particulieren.




KAS BANK